Önéletrajz

Önéletrajz letöltése

 

Dr. Zsoldos János a Primus Trust Bizalmi Vagyonkezelő Zrt. vállalati jogásza és compliance officer-e. Szakterületei a compliance, adatvédelem, szellemi alkotások joga. További szakterületei a nemzetközi vállalati struktúrák, a vagyonvédelem, beleértve különböző joghatóságok alatti bizalmi vagyonkezelést és alapítványokat.

Dr. Zsoldos széles körű ismeretekkel rendelkezik szellemi alkotások jogában és társasági jogban, beleértve az egyesüléseket és felvásárlásokat, vegyesvállalatok és nemzetközi vállalati struktúrák felállítását, valamint jogok megszerzését és alengedélyezését, illetve a bizalmi vagyonkezelés és az alapítványok területén. Részvénytársaságok vállalati jogászaként és vállalati titkáraként is működött. A pénzügyi szektor szabályozása folyamatosan bövülő szeletének, a compliance és az AML/CFT szabályozás szakértője.

Dr. Zsoldos 1996-ban szerzett jogi diplomát az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, 1994-ben a Genti Egyetemen EU társasági jogot hallgatott. 1998-ban tőzsdei szakvizsgát tett. 1999-ben szerezte jogi szakvizsgáját. A Coopers & Lybrand és a Price Waterhouse adóosztályain, illetve a Magyar Nemzeti Bank szabályozási főosztályán szerzett gyakorlatot követően a Magyar RTL Televízió Zrt-nél dolgozott. Máltán is praktizált, ahol 2014-ben bizalmi vagyonkezelési jogi szakoklevelet szerzett.